Valentijn pakket

Cupido komt uit Italië

Laat een lockdown nu eens perfect zijn voor Valentijn! Ongestoord cocoonen met z'n tweetjes.
En daar hoort een nieuwe ervaring bij: het Valentijn pakket van Machelse Mosterd!

En dit keer trekken we naar Italie! Het land van de liefde, van Cupido én van gastronomie! 
Dankzij onze pasta partner uit Bologna komt Italië op een heerlijke manier dichtbij! 

Wist je trouwens dat Bologna de bijnaam 'la rossa' heeft? Als dat niet past bij Valentijn :-)

Een pittig pakket

Onze ambachtelijke partner in Bologna, Sfoglia Rina, ontwikkelde speciaal op onze vraag rode hartjespasta oftewel la pasta di cuore. Handgemaakt door een 15-tal dames (want zij hebben de fijnste vingers) in een atelier in de rand van de stad. Denk daarbij de gegrilde 'coeurs' d'artichaut uit Puglia en de uiterst smaakvolle, romige Crema di Pecorina als saus. Een kaas met een uitgesproken smaak, verzacht met room. Spreekt voor zich dat daarbij Machelse Mosterd hoort om het geheel pit te geven: we gaan voor de huismosterd, gemaakt van witte wijnazijn met een toets honing.
Alle smaken komen in perfecte balans. 

De bereiding van dit gerecht neemt slechts 10 minuten in beslag. Want je wil natuurlijk vooral in de ogen van je geliefde kijken ipv aan het kookvuur te staan...

 

Ambachtelijk snoep

De maaltijd sluit je af met heerlijk handgemaakt snoep. Onze snoepmaker finetunde deze marshmallows speciaal voor dit pakket: framboos en een kleine toets kaneel, niet veel, een beetje winters, maar toch fris en sparky dankzij de framboos. De zoete zonde op het einde. 

 

Bestellen

Bestellen kan tot donderdag 11 februari op sophie@machelsemosterd.be

Ophaling kan op vrijdag 12 februari op de Boerenmarkt in Landegem en op zaterdag 13 februari in de Scheve Schuur in Machelen-aan-de-Leie of op eenvoudige afspraak.

De prijs is 45€ per pakket. Daarin vind je alle ingrediënten voor een feestelijk gerecht met dessert, voor 2 verliefden. Een receptenkaart gidst je vlekkeloos door de eenvoudige bereiding!