Winkels

Boerenmarkt Landegem

In Landegem aan het pittoreske kerkje is er elke vrijdag Boerenmarkt. Deze markt onderscheidt zich van andere wekelijkse markten omdat je er alleen voedingswaren vindt van op de boerderij of lokaal geproduceerd. Van elk type voeding staat er maar 1 standhouder, het beste in zijn soort. Je kan dus genieten van een geselecteerd aanbod. Bovendien is Landegem een mooi dorp met een uiterst charmant kerkpleintje waar de markt doorgaat. Machelse Mosterd is minstens 1x per maand van de partij!

Boerenmarkt Landegem, Sint-Blasiuskerkplein, Landegemdorp, 9850 Landegem (Nevele)
Vrijdag 15u - 18u

Boerenmarkt Tielt

Op zaterdagnamiddag gaat er wekelijks een gezellige boerenmarkt door in Tielt. Dankzij de samenwerking met Tine Deschepper, is Machelse Mosterd present aan de stand van MI-OH, waar zij haar ambachtelijke pickles maakt. Zij is elke eerste zaterdag van de maand ter plaatse. 

MI-OH is een kleinschalig artisanaal project in Boeckhoute. Tine Deschepper is niet enkel massagetherapeut, gezondheidscoach, maar ook herborist en kruidenverwerker. Ze maakt dan ook van groenten van eigen kweek een heerlijke pickalilly.

Boerenmarkt Tielt, Hoek van de Tramstraat met de Pontweg, 8700 Tielt. 
Zaterdag 14u - 16u30  
Tine is er elke eerste zaterdag van de maand

 

De Dorpstuin in Machelen

Het is evident dat Machelse Mosterd altijd te koop is bij dé buurtwinkel in het dorp. De Dorpstuin heeft schwung: van groenten en fruit, over drank en snoepgoed, tot saladbar en tapasplanken... en natuurlijk Machelse Mosterd op de toonbank te koop! 

De Dorpstuin, Dorpsstraat 67, 9870 Machelen-aan-de-Leie
Open op ma 8-18u, di 8-18u, do 8-18u, vrij 8-18u, zat 8-16u 

Het Zoete Leven in Machelen

Bij het Zoete Leven kan je terecht voor een heerlijke koffie met chocolaatjes naar hartelust, maar ook voor hartige zaken zoals het lokale bier 't Biechtstoeleke en de lokale Machelse Mosterd. Dieter heeft zowel een overdekt terras als een toffe stadstuin waar je kan zitten, maar je kan er ook gewoon binnenlopen om aan de toonbank lekkers te kopen voor thuis. 

Het Verschrikkelijke Zoete Leven, Karperstraat 5, 9870 Machelen-aan-de-Leie
Open op woe, do, vrij, zat (11u15- 22u) & zon (11u15 - 20u)

Time to Meat Lede

Kan jij ook zo genieten van een heerlijk stuk vlees? Bij Time to Meat kan je Wagyu-vlees kopen op een eerlijke en duurzame manier. En bij het beste rundsvlees hoort de juiste mosterd! Eline van Time to Meat heeft naast de boerderij ook een hoevewinkel waar je diverse smaken van Machelse Mosterd kan kopen! 

Time to Meat, Grote Steenweg 17, 9340 Lede
Open op vrij 10-18u, zat 10-17u, zon 10-12u.  

 

Kortenboshoeve Wetteren

Johan en zijn vrouw hebben een melkveebedrijf en maken verse melk, yoghurt, boter en kaas maar ook ijscrème, rijstpapjes (mijn favoriet!) en chocomousse. Voor bij de kaas van de Kortenboshoeve verkoopt Johan nu ook de Machelse Mosterd op een aantal markten: op donderdag voormiddag in Wetlle en op zondag voormiddag in Wetteren. Ook in de Kortenbos-hoevewinkel vind je Machelse Mosterd!  
Alweer een toffe samenwerking! 
 

Hoevewinkel Kortenboshoeve, Oordegemsesteenweg 311, 9230 Massemen (Wetteren)
Open: ma 14-18u, woe 16-18u, zat 10-18u en zon 10-12u30

Weekmarkt, Welleplein, 9473 Welle
do 8-13u30

Weekmarkt, Felix Beernaertsplein, 9230 Wetteren
zon 8-13u