Kweepeer pakket

Aphrodite en Kweepeer als inspiratie

De kweepeer mosterd is al langer een toppertje onder de Machelse Mosterd soorten! Maar toen ik las dat de Godin van de Liefde Aphrodite vaak met een kweepeer werd afgebeeld ten tijde van de Grieken, ja, toen ging het snel! Kweepeer zou de leidraad worden van een geschenkpakket van Machele Mosterd: alles vertrekt vanuit de heerlijke kweepeermosterd

 

35€ / pakket.
Bestellen kan via sophie@machelsemosterd.be of 0475 960 424 of via het invulformulier op deze website. Afhalen kan in de Scheve Schuur in Machelen-aan-de-Leie. Verzending kan in heel België (6€). 
Zolang de voorraad strekt. 

Een hydraterende bodymilk met kweepeer

De subtiel geurende bodymilk van Dr. Hauschka, een merk dat staat voor natùùrlijke verzorgingsproducten, wordt gemaakt met kweepeerzaden! Deze zijn een natuurtalent op gebied van vochtregulering. Het extract hydrateert je huid en helpt haar tegelijk, samen met hoogwaardige oliën, tegen uitdroging te beschermen. Extracten van verstevigende sleedoorn en versterkende salie brengen je huid in evenwicht. 

Een prachtig product voor je lichaam! 

Kweepeer snoepjes

Ik liet snoepjes maken met kweepeer, speciaal voor dit geschenkpakket!
Heel blij met deze lekkere zoetzure snoepjes in hartjesvorm! 

Natuurlijk kweepeer sap

Hoogwaardig sap van kweepeer, dàt zit in dit flesje. Het familiebedrijf Van Nahmen kent sinds 1917 een lange traditie in fruitverwerking. Het handgeplukte fruit komt rechtstreeks uit de boomgaarden en wordt door Van Nahmen zelf geperst en verwerkt zonder extra toevoegingen. Het fruit moet zo lang mogelijk aan de bomen blijven hangen. Deze slowfood-gedachte draagt bij aan de kwaliteit van het sap. "Laat de boom uitmaken wanneer het fruit rijp is." Pas als de boom het fruit bijna loslaat en laat vallen, is het tijd om te oogsten. Op dat moment is het fruit vol van smaak en aroma. En dat proef je in het sap. Alleen op die manier kunnen zij het productieproces van de rijpe vrucht tot het meest verfijnde sap garanderen. Van Nahmen levert daarbij een belangrijke bijdrage aan het behoud van de natuur.